Salát celoroční - Maršálus PROFI polní 0,5g /TEPELNĚ OŠETŘENO/
Speciální ošetření osiva poruší tepelnou dormanci i fotodormanci a umožní osivu klíčit při vysokých teplotách i ve světlých nebo tmavých podmínkách. V podstatě se jedná o jakousi „formu předklíčení“ osiva salátu. Optimální teplota pro klíčení osiva salátu je 15oC. Vzhledem k v poslední době častějšímu výskytu extrémně vysokých teplot nejen v letních, ale i jarních měsících se můžeme čím dál více setkávat s horší vzcházivostí výsevů salátů. Osivo jsme upravili technologií, která se doposud běžněji používala jen v jižních zemích jako je jih Itálie, Španělsko a Portugalsko.
Při objednání vice kusů, než je skladem, doba čekaní se mění na 3-5 dnů (to znamená, že produkt objednáme u dodavatele a do 3-5 pracovních dnů expedujeme nebo připravíme k vyzvednuti).
Jestli produkt není skladem, to znamená, že produkt je vyprodaný. Pro zjištěni dostupnosti napište na e-mail nebo využijte „Hlídacího psa“.
Speciální ošetření osiva poruší tepelnou dormanci i fotodormanci a umožní osivu klíčit při vysokých teplotách i ve světlých nebo tmavých podmínkách. V podstatě se jedná o jakousi „formu předklíčení“ osiva salátu. Optimální teplota pro klíčení osiva salátu je 15oC. Vzhledem k v poslední době častějšímu výskytu extrémně vysokých teplot nejen v letních, ale i jarních měsících se můžeme čím dál více setkávat s horší vzcházivostí výsevů salátů. Osivo jsme upravili technologií, která se doposud běžněji používala jen v jižních zemích jako je jih Itálie, Španělsko a Portugalsko.
Salát hlávkový / Lactuca sativa L. var. capitata L.
Popis:
MARŠÁLUS SM (kód 3845) - tepelně ošetřené osivo pro klíčení v extrémních teplotách. Speciální ošetření osiva poruší tepelnou dormanci i fotodormanci a umožní osivu klíčit při vysokých teplotách i ve světlých nebo tmavých podmínkách. V podstatě se jedná o jakousi „formu předklíčení“ osiva salátu. Optimální teplota pro klíčení osiva salátu je 15oC. Vzhledem k v poslední době častějšímu výskytu extrémně vysokých teplot nejen v letních, ale i jarních měsících se můžeme čím dál více setkávat s horší vzcházivostí výsevů salátů. Osivo jsme upravili technologií, která se doposud běžněji používala jen v jižních zemích jako je jih Itálie, Španělsko a Portugalsko.
Značka: | Semo |