Kompostér Bokashi s bakteriemi - slonová kost
Bokashi nádoba se hodí pro zpracování běžných organických zbytků při vaření, jako jsou odřezky od ovoce a zeleniny, kávová sedlina nebo čajové lístky.
Při objednání vice kusů, než je skladem, doba čekaní se mění na 3-5 dnů (to znamená, že produkt objednáme u dodavatele a do 3-5 pracovních dnů expedujeme nebo připravíme k vyzvednuti).
Jestli produkt není skladem, to znamená, že produkt je vyprodaný. Pro zjištěni dostupnosti napište na e-mail nebo využijte „Hlídacího psa“.
Bokashi nádoba se hodí pro zpracování běžných organických zbytků při vaření, jako jsou odřezky od ovoce a zeleniny, kávová sedlina nebo čajové lístky.
Popis:
Bokashi nádoba se hodí pro zpracování běžných organických zbytků při vaření, jako jsou odřezky od ovoce a zeleniny, kávová sedlina nebo čajové lístky. Na rozdíl od kompostování, ke kterému dochází za přístupu vzduchu působením žížal a dalších organismů, funguje metoda Bokashi na principu anaerobní fermentace, tedy kvašení bez přístupu vzduchu. Bokashi využívá schopnosti speciálních mikroorganismů – především bakterií a kvasinek. Ty jsou obsaženy ve směsi, kterou je nutné k organickým zbytkům přisypávat. Po 2-4 týdnech získáte Bokashi hmotu a čaj, který je výborným přírodním posilujícím hnojivem. Nádoba byla vyrobená z recyklovaných materiálů podle návrhu českých designérů v Novém Veselí.
Balení obsahuje: 1 ks Bokashi nádoba + 1 kg Bokashi směs
Rozměry:
výška: 35,5 cm
šířka: 25 cm
délka: 26,3 cm